Moeka noodiga suvehooaja avamine
Restorani Al Bastione suvehooaja avamisepeol kohtusid itaaliapärased maitsenaudingud Eesti tippdisaineri loominguga. Esmakordselt jõudis täies ilus publiku ette Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon “La Dolce Vita” ning alguse sai suvi täis moodi ja muusikat.
Reedel, 22.mail avas Viru tänaval, otse linnamelu keskmes asuv restoran Al Bastione Tallinna vanalinna suurima suveaia. Avamispeoga anti avapauk muusikast tulvil hooajale, mil maist septembrini on Al Bastione lillerohke terrass üksnes parimate Eesti muusikute päralt. Sel suvel on restorani külastajatel võimalik teiste seas osa saada nii Tanel Padari, Ott Leplandi, Kõrsikute kui ka Tõnis Mäe suurepärasest loomingust.
Lisaks uuele menüüle ja muusikalistele üllatustele on suvehooajal oodata põnevaid sündmusi kogu perele. Iga kuu teisel pühapäeval ootab Al Bastione oma suuremaid ja väiksemaid sõpru itaaliapärasele brunchile, kus kihiseva mimosa saatel mängib meeleoluks DJ ning silmailu pakub tuntud brändide looming.
Avamispeol esitlusele tulnud Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioonis “La Dolce Vita” põimusid minimalistlikult mustvalge sportlik joon ja säravad suvetoonid. Taas said kokku Amanjeda kollektsioonidele omased väärt materjalid Itaaliast ja põhjamaised inspiratsiooniallikad. Ühtlasi vahetasid vaid selleks õhtuks kohaliku spordimaailma superstaarid, maratoonaritest õed Luiged, jooksuraja moelava vastu ning tõid publikuni Amanjeda vabaajarõivaste klassika.
Amanjeda Group on moedisainiettevõte, mis on välja kasvanud 1993. aastal asutatud Katrin Kuldma Moemajast. Moeettevõte ühendab pühendumist nõudvad käsitööoskused ja moodsaima tehnoloogia ning põhjamaiselt karge disaini. Erilist tähelepanu pöörab Amanjeda materjalide kvaliteedile ja päritolule. Lisaks ready-to-wear kollektsioonidele saab Amanjeda mudeleid tellida ka oma mõõtude ja soovide järgi ehk made-to-measure teenusena.
Avar ja valgusküllane Itaalia restoran Al Bastione on tuntud kui ehedate kiviahju pitsade ja hõrkude grillroogade kodu. 100 inimest mahutava peasaali auks ja uhkuseks on võimas puuküttega kiviahi, mis tagab pitsadele itaalialikult krõbeda lõpptulemuse. Grillroogade eest hoolitsevad jällegi oma ala parimad armeenlastest grillmeistrid. Suveperioodil on Al Bastione külalistele avatud vanalinna suurim, ligi 300 kohaga suveaed.