Mida ja kuidas kevadel süüa?
Mida, kuidas ja miks kevadel süüa? Kas taimetoit tähendab kapsaste ja porgandite krõmpsutamist või on see midagi maitsvamat, toekamat ja hõrgutavamat? Sellest ja paljust muust põnevast tuleb juttu kohtumisel Soome taimetarga Virpi Raipala-Cormier`ga pühapäeval, 12. aprillil kell 18.00 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses.
Läinud aasta lõpul ilmus eesti keeles põhjanaabrite juures ülimalt populaarne, enam kui kümme korda välja antud “Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat”. Selle autor Virpi Raipala-Cormier tuleb Eestisse, et jagada kohtumisel saladusi, kuidas tal on õnnestunud olla taimetoitlane juba 40 aastat.
Ka annab ta väärt soovitusi kevadisele toidulauale, pajatab retseptide põnevaid taustalugusid ning räägib, mil moel on Frantsila ürditalu juurde kuuluv Heaolu Keskus ja “Kehäkukka” taimetoidurestoran suutnud pakkuda juba 1980. aastate algusest taimeroogi, mille maitset kiidavad nii omad kui võõrad, nii taimetoitlased kui lihasööjad.
“Olen kindel, et minu taimetoidupere saab oma tervise eest olla tänulik tasakaalustatud, looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ja maitsetaimedele. Tooraine meie köögis on soodne, võimaluste piires kodumaine ning seda on hõlbus ja kiire valmistada,” kinnitab Soomes Aasta Naise tiitliga pärjatud tark, soe ja karismaatiline Frantsila ürditalu perenaine, keda peetakse ka üheks ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise teerajajaks Põhjamaades.
Kohtumisel saab Virpi Raipala-Cormier’ eestikeelse “Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamatu” nii soodushinnaga kaasa osta kui autoril signeerida. Müügil on ka kevadine valik Frantsila ürditalu tooteid.
Osalemine tasuta.
Oma tulekust anna teada hiljemalt 9. aprilliks, registreerudes siit