Lilli Jahilo Pop-up pood Tartus

Lilli Jahilo iga-aastane pop-up pood avab oma uksed 26.-27. mail kell 11-18 Lydia Hotelli presidendisviidis, Tartus.

Fotod: Virge Viertek

Tartu pop-up poes on väljas moemaja kauneimad kleidid, mille hulgas on midagi igale figuuritüübile ja isiksusele, nii pidudeks kui argipäevaks. Samuti on võimalik tutvuda ja soetada endale Lilli Jahilo uut kevad-suvist kollektsiooni, mille esmaesitlus toimus sellel kevadel Stockholmis, Rootsis.

Kleidid on valmistatud jätkusuutlikest materjalidest ja mõeldud aastatepikkuseks kandmiseks. Moemaja käekirjaks on couture‘i kvaliteediga tooted ja ideaalne istuvus, mis on toonud brändile jälgijaid ja fänne üle kogu maailma.

Tartus täiendavad Lilli Jahilo autoriloomingut ehtekunstnik Sigrid Kuuse ehtevalik ning Stella Soomlaisi keskkonnasõbralikud ja stiilsed käekotid.

– Kleidid suvisteks pidudeks ja argipäevaks
– Võimalik osta kleit kohe kaasa ning esitada eritellimusi
– Personaalne moenõu
– Ilus ja mugav keskkond kleitide proovimiseks
– Tervitusjook Prikelt
– Iga kleidiostuga kaasa kingitus

“Tartu pop-up on kindlasti meie üks aasta oodatumaid üritusi. Tartu oma erakordse kevadise meeleoluga on lihtsalt vastupandamatult inspireeriv. Meid on alati väga soojalt vastu võetud ja ootan põnevusega, et saaksin oma uut kollektsiooni ka isiklikult tartlastele tutvustada,” kommenteerib omanimelise brändi asutaja ja disainer Lilli Jahilo.

 

Lilli Jahilo on Eesti moedisainer, kes asutas omanimelise moebrändi aastal 2010. Jahilo on võtnud oma südameasjaks väärtustada ja jõustada naisi oma unikaaldisaini kaudu. Kollektsioonid on toodetud jätkusuutlikult Eestis parimate meistrite poolt ning disainitud kestma läbi aegade. Toodete ülikõrge kvaliteet ning suurepärane istuvus on toonud brändile tuntust ja ustavaid kliente üle maailma, olles hinnatud nii ärinaiste kui kuninglike printsesside seas. Ettevõtte peamised eksportturud on Rootsi ja Ameerika Ühendriigid.

Lilli Jahilo moemaja asub Tallinnas Kalamajas (Valgevase 13), kuhu on oodatud kõik külastajad teisipäevast-reedeni kl 12-17.

Lisa kommentaar