Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Johanna Epp Maria Liisa Keilit
Lastefond

VAJA ABI!!!! Suuruste probleem rieetes

Poste 7
Lk: <<>>

Sandra, 17.01.2010 19:00

Tere kõikidele!!!!

Mul on alati olnud probleem riiete valimistel. Tahaks riietuda ilusalt,aga on alati probleem suurustega- nagu ma näen,meil poodides ei ole eriti valiku ilusaid riideid suurusega rohkem kui XL(ja tegelikult XL mis on olemas, pole nii ilusad,nagu sooviks).

Tahaks olla ilus ja mitte sõita igakord shoppamas välismaale.

Kas keegi siin teab, kas on Tallinnas olemas mingid poed, kus on ilusaid riided suurusega XL?

Oootan väga teie vastuse

0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

pole käind, 18.01.2010 10:08 

Ma pole ise käind, aga lugesin kuskilt, et tallinnas ülemistes avati mingi suuremate naiste riiete pood: zizzi vist nimi. mine, räägi kogemusi. Ma ise L, saan ka tibipoodidest juhuslikult riideid, pükstega vahel ainult häda....

Kas ülalolev postitus oli sulle tarvilik? 

ch., 18.01.2010 11:08 

Tegelikult peaks ka Kaubamaja Naistemaailmas olema paar märki, mis spetsialiseerunud suurematele numbritele. Kindlasti pole need hüper-trendikad, aga õnneks saab ju baastooteid (pükse, toppe, jakke jne) ideaalselt aksesuaaridega tuunida.
Espriti pood on ka koht, kust võib leida pisut suuremat valikut. Nad ei ole küll spetsialiseerunud suurematele numbritele, kuid neil on alati lõigetes ekstra avarus. Kõik ei ole tohutult liibuv, taljes, kehas.
Ja minu mäletamist mööda peaks ka Kristiines olema taoline pood.

, 18.01.2010 15:32 

Seppälä, Lindex, Takko,neis kõigis ka nn suurte tüdrukute osa. Palju leiab ka kasutatud riiete poest.Ja nagu varem mainitud Zizzi-see uus ja ilusad riided :)

Sandra, 18.01.2010 15:51 

Tänud vastuste eest!

Zizzi-sse pole veel käinud, aga teistes olin.Tahaks muidi et riided oleksid kenad ka) Tahaks,et ise tunduksin ka,et olen ilus)

Homme lähen shoppamas, äkki leian midagi ka)

Sandra, 21.01.2010 20:25 

Tere kõikidele!!!

olin teisipäeval linnas,käisin shoppamas.
leidsin vanalinnas Marina Rinaldi poe. Ei teadnud,et see itaalia brändi pood on meil ka olemas. Mul paar sõbrannat alati sõidavad kas Soome, Lätti või Itaaliasse Marina Rinaldi rõivaste ostmas.
Jah,see pole mingi väga odavate riidete kaup,aga kangad on nii kvaliteetsed ja nii palju suurusi(mingi 46-56 oli) ja kõik nii ilusad.Ostsin endale paar asju-nii sobisid mu kehatüübile. Kindlasti lähen sinna jälle.

Kui on keegil sama probleem nagu minul, võin jagada oma avastusega- pood on aadressil Harju 1, samal tänaval kus MaxMara on. Nad ei tööta ainult esmaspäeval-kõik teised päevad on nad avatud.

Jah veel,unustasin- kui mingid suurust ei ole,või sooviks mingi mudeli katloogist,mis ei ole poes olemas, on võimalus tellida itaaliast otsekohe poodisse ja ei pea selle eest midagi lisaks maksma.

Mul on selline rõõm nüüd,et ma näen välja nii ilusaks)))

1 inimest 1st pidas allolevat postitust tarvilikuks.

Ka suuremat kasvu neiu, 24.01.2010 02:21 

Olen ise ka nii kaua kui mäletan, ikka teistest tüdrukutest suurem olnud.Eestis eriti meie peale mõeldud pole.Lahedad rõivad on ikka saadud piiri tagant.
Viimasel ajal olen leidnud omale 2 armsat poodi.
vt www.smiles.ee ja discounter, mõlemad asuvad tartu mnt ääres.

Poste 7
Lk: <<>>
Foorum
Femme tänavamood
Femme uudiskiri

Erakordselt stiilne lugu katkenud armastusest, inimolemuse üksildusest ja elu väikeste hetkede olulisusest.
Cherry.ee - magusad pakkumised
Elus läbi löömiseks on vaja:
Kõrgharidust
Keskharidust
Põhiharidust
Algharidust
Haridus ei mängi rolli
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee