\n');
}
function closeFloatBanner()
{
var obj = document.getElementById('flashfloat');
obj.style.display = 'none';
}
  |
Esileht
>
Aktiivne
>
Foorum
>
Hoolitsetud
>
Hellitavad juuk ...
Hellitavad juuksemaskid
Sinu kiharate ajutine varjusurm pole midagi ületamatut, lihtsate maskide abil suudad oma juuste ilu kiiresti taastada.
Loe edasi
|
0 inimest 0st pidas allolevat postitust tarvilikuks.
Deivi, 29.01.2010 12:33
Võin julgelt väita, et ma pole ennast kunagi nii hästi tundnud. Tegin endale vaid kohvipuru koorijat ja mu nahk nüüd.. ääm mul pole sõnu lihtsalt. vapustav. Ja siis valasin ka jahtunud kohvi juustesse ja võin julgelt väita, et mul pole kunagi juuksed nii lendlevad olnud. Mu juuksed muidu kuivad ja suht karmid, aga nüüd.. Jälle pole sõnu. Super...
|
maiasmokk, 05.02.2010 18:29
Kohvi sisse juues on veel parem tunne, soovitan ära proovida! Eriti kvaliteetse kohvi puhul.
|
Kaire, 10.02.2010 14:38
väga hea juuksemask on THANN´l, keramiidiproteiinidega, pea ära pesta ja siis maski hoida peas 5-10 min ja siis ära loputada, hea veel kui maski peas hoides juuksed läbi kammida, mõjub veel paremini, juuksed näevad välja pärast nii ilusad ja läikivad ja väga pehmed, aitab ka juuste väljalangemise korral, olen ise kasutanud ja soovitan kõigile!
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
 Jumestuskreemide sensatsioon on kohal. Taevalikult kerge kreemjas koostis niisutab Sinu nahka ning kingib 100% siidpehme lõpptulemuse. |  |
|
 |
|
 |
 |
|
|
 |
|
 |
|
 |